De praktijk is iedere werkdag geopend van 08.00 uur tot 17.00 uur
Wij werken alleen op afspraak. Een afspraak duurt 15 minuten, meestal is dit voldoende om dieper in te gaan op een klacht.
Reguliere spreekuurtijden zijn tussen 08:00 en 10:00 uur, tussen 10:30 en 11:30 uur en tussen 14:00 en 16:00 uur.
Iedere dinsdagavond is er ook een spreekuur van 18:00 tot 20:00 uur.
Telefonisch spreekuur huisarts
Wij werken alleen op afspraak. De huisarts belt u dan in de regel tussen 12:00 en 14:00 uur op. Maar bij drukte kan dit ook na 16:00 uur zijn.
Telefonisch spreekuur assistente
Alle doktersassistentes zijn gediplomeerd en zijn bevoegd en bekwaam om triage bij u af te nemen. Triage staat voor medische vragen stellen om de juiste urgentie naar voren te krijgen om u zo goed mogelijk te kunnen helpen. Ook het geven van adviezen hoort hierbij.
De assistentes zijn op maandag van 08:00 tot 10:00 uur, van 10:30 tot 12:00 uur en van 13:00 tot 16:00 uur telefonisch bereikbaar. Op dinsdag t/m vrijdag zijn zij van 08:00 tot 10:00 uur, van 10:30 tot 11:30 uur en van 12:00 uur tot 16:00 uur telefonisch bereikbaar.
Wanneer de assistentes telefonisch niet bereikbaar zijn, krijgt u een optie om teruggebeld te worden, te horen op het telefoonbandje. Zo hoeft u later niet opnieuw weer zelf te bellen en kunnen de assistentes de piekmomenten aan de telefoon beter spreiden.
U kunt ook een afspraak maken met één van de huisartsen via een videoconsult. Dit vindt plaats op de reguliere spreekuurtijden. U kunt met de assistente overleggen of uw klacht hiervoor geschikt is. Als er lichamelijk onderzoek gedaan dient te worden, dan is het videoconsult niet geschikt.
U kunt via de website direct een vraag stellen aan de arts. Deze vragen worden doorgaans binnen 5 werkdagen beantwoord. Vanzelfsprekend zijn vragen met een dringend karakter hiervoor niet geschikt.
Huisbezoek is bedoeld voor ernstig zieke patiënten en voor patiënten die slecht ter been zijn. In de praktijk zijn betere onderzoek- en behandelmogelijkheden. Een afspraak op het spreekuur heeft, naast de vanzelfsprekende efficiëntie, mede daarom de voorkeur. De huisbezoeken vinden plaats tussen 12:00 en 14:00 uur.
Wij werken alleen op afspraak. Het assistentenspreekuur vindt alle werkdagen ’s morgens en ’s middags plaats, op verschillende tijden en wanneer de bezetting dit toelaat.
Alle doktersassistenten zijn opgeleid om, onder supervisie van de huisarts, onderstaande medische handelingen te verrichten:
Voor het urineonderzoek is het zinvol dat u ’s ochtends de urine afgeeft bij de balie. Van belang is dat de urine binnen een uur gebracht dient te worden of anders in de koelkast bewaard is.
Om online een afspraak te maken dient u in te loggen in het patiëntenportaal. U hebt hier DigiD voor nodig. Klik op de knop hieronder om in te loggen.
Momenteel is het nog niet mogelijk om bij de huisarts een afspraak in te plannen. U kunt wel de door ons gemaakte afspraak bij de praktijkondersteuner, zelf verzetten.
Wij zijn open voor nieuwe inschrijvingen. Vul het formulier volledig in. U ontvangt binnen 72 uur een bevestiging van onze praktijk per mail.
Heeft u nog verdere vragen? Dan kunt u een telefonische terugbelafspraak maken.
Neem hiervoor contact op met onze doktersassistente.
Om de uitslag van uw recente (lab-) onderzoek te bekijken dient u in te loggen in het patiëntenportaal. U hebt hier DigiD voor nodig. Klik op de knop hieronder om in te loggen.
Via Mijn Medisch Dossier is het mogelijk om inzage in uw medisch dossier te verkrijgen. Het is mogelijk om inzicht te verkrijgen in onderstaande punten:
– Laboratoriumuitslagen
– Lichamelijk onderzoek
– Toegangslogboek
– Verslaglegging
– Overgevoeligheden en bijzonderheden
– Mijn documenten
– Actueel medicatieoverzicht
Om een e-consult (bij niet spoedeisende klachten) versturen aan uw huisarts dient u in te loggen in het patiëntenportaal. Klik op de knop hieronder om in te loggen.
Bij geen spoedeisende klachten kunt ons een e-consult sturen. Onze praktijk beantwoord uw vraag dan binnen 48 uur. Bij twijfel belt u altijd.
Om uw actuele medicatie te bekijken en te herhalen dient u in te loggen in het patiëntenportaal. U hebt hier (binnenkort) DigiD voor nodig. Klik op de knop hieronder om in te loggen.
U kunt via deze website uw eigen chronische actieve medicatie herhalen.
Als u langere tijd één of meerdere medicijnen gebruikt, heeft de apotheek speciaal voor u een gratis service om dit te herhalen. Vraag er naar bij uw eigen apotheker.
Om uw dossier te bekijken dient u in te loggen in het patiëntenportaal. U hebt hier DigiD voor nodig. Klik op de knop hieronder om in te loggen.
Uw huisarts zet alle informatie over uw gezondheid in de computer. Dat heet een medisch dossier. De huisarts zet er bijvoorbeeld in welke ziektes u heeft, welke onderzoeken en behandelingen u heeft gehad en welke medicijnen u gebruikt. Zo staan uw medische gegevens allemaal bij elkaar.
De (huis)arts en de apotheek kunnen hun computer aansluiten op het Landelijk Schakelpunt (LSP). Via het LSP kunnen ze jouw belangrijkste medische gegevens delen. Een andere zorgverlener kan die medische gegevens bekijken.