Logo Te Slaa

Korte Spaarne 31

2011 AJ Haarlem

Bij niet urgente vragen

Stuurt u ons een e-consult

Spreekuren

Spreekuren

De praktijk is iedere werkdag geopend van 08.00 uur tot 17.00 uur

Wij werken alleen op afspraak. Een afspraak duurt 15 minuten, meestal is dit voldoende om dieper in te gaan op een klacht. 

Iedere dinsdagavond is er ook een spreekuur.

Telefonisch spreekuur huisarts
Wij werken alleen op afspraak. De huisarts belt u dan meestal op tussen 12.00 uur en 14.00 uur. Bij drukte kan dit ook tussen 16.00 uur en 18.00 uur zijn.

Telefonisch spreekuur assistente
De assistentes zijn op maandag van 08:00 uur tot  12:00 uur en van 13:00 uur tot 16:00 uur telefonisch bereikbaar. Op dinsdag t/m vrijdag van zijn zij van 08:00 uur tot 11:00 uur en van 12:00 uur tot 16:00 uur telefonisch bereikbaar. 

U kunt ook een afspraak maken met één van de huisartsen via een videoconsult. Dit vindt plaats op de reguliere spreekuurtijden. U kunt met de assistente overleggen of uw klacht hiervoor geschikt is. Als er lichamelijk onderzoek gedaan dient te worden, dan is het videoconsult niet geschikt.

U kunt via de website direct een vraag stellen aan de arts. Deze vragen worden doorgaans binnen 5 werkdagen beantwoord. Vanzelfsprekend zijn vragen met een dringend karakter hiervoor niet geschikt.

Huisbezoek is bedoeld voor ernstig zieke patiënten en voor patiënten die slecht ter been zijn. In de praktijk zijn betere onderzoek- en behandelmogelijkheden. Een afspraak op het spreekuur heeft, naast de vanzelfsprekende efficiëntie, mede daarom de voorkeur. De visites vinden plaats tussen 12.00 uur en 14.00 uur.

Wij werken alleen op afspraak. Het assistentenspreekuur vindt alle werkdagen ’s middags plaats tussen 14.00 uur en 16.00 uur. Op dinsdag, woensdag en donderdag is er ook ’s morgens een assistentenspreekuur tussen 9.00 en 10.00 uur.

U kunt voor de volgende verrichtingen bij de assistente terecht:

 • urineonderzoek
 • controle van bloedsuiker
 • controle van bloeddruk
 • oortoilet
 • behandeling van wratten met stikstof (wij hebben vrijwel iedere dag stikstof op de praktijk)
 • eenvoudige wondbehandeling
 • verwijderen van hechtingen
 • het maken van hartfilmpjes
 • het omdoen van 24-uurs bloeddrukmeters
 • het omdoen van 24-uurs of (meerdaags) holterkastje
 • het doen van uitstrijkjes voor het bevolkingsonderzoek

Voor het urineonderzoek is het zinvol dat u ’s ochtends de urine afgeeft bij de balie. Van belang is dat de urine binnen een uur gebracht dient te worden of anders in de koelkast bewaard is.

Voeg uw header hier toe

Translate »

Login in het portaal van uw Huisarts

Om online een afspraak te maken dient u in te loggen in het patiëntenportaal. U hebt hier DigiD voor nodig. Klik op de knop hieronder om in te loggen.

Momenteel is het nog niet mogelijk om bij de huisarts een afspraak in te plannen. U kunt wel de door ons gemaakte afspraak bij de praktijkondersteuner, zelf verzetten.

Heb ik wel een afspraak nodig?

Gebruik de keuzehulp:

Liever telefonisch? Bel voor een afspraak

Registreer uzelf bij onze praktijk

1
2
3
4
Last Page
Kunt u ook aangeven waarvoor?
Toestemming LSP Voor informatie zie:
https://www.volgjezorg.nl/toestemming *

Wij nemen nieuwe patiënten aan

Schrijf u in via het formulier

Wij zijn open voor nieuwe inschrijvingen. Vul het formulier volledig in. U ontvangt binnen 72 uur een bevestiging van onze praktijk per mail. 

Heeft u nog verdere vragen? Dan kunt u een telefonische terugbelafspraak maken. 

Neem hiervoor contact op met onze doktersassistente.

Bel voor een afspraak

Login in het portaal van uw Huisarts

Om de uitslag van uw recente (lab-) onderzoek te bekijken dient u in te loggen in het patiëntenportaal. U hebt hier DigiD voor nodig. Klik op de knop hieronder om in te loggen.

Uitslagen onderzoek

Via Mijn Medisch Dossier is het mogelijk om inzage in uw medisch dossier te verkrijgen. Het is mogelijk om inzicht te verkrijgen in onderstaande punten:

– Laboratoriumuitslagen 
– Lichamelijk onderzoek 
– Toegangslogboek 
– Verslaglegging 
– Overgevoeligheden en bijzonderheden
– Mijn documenten 
– Actueel medicatieoverzicht

Login in het portaal van uw Huisarts

Om een e-consult (bij niet spoedeisende klachten) versturen aan uw huisarts dient u in te loggen in het patiëntenportaal.  Klik op de knop hieronder om in te loggen.

 

E-Consult

Bij geen spoedeisende klachten kunt ons een e-consult sturen.  Onze praktijk beantwoord uw vraag dan binnen 48 uur. Bij twijfel belt u altijd.

Login in het portaal van uw Huisarts

Om uw actuele medicatie te bekijken en te herhalen dient u in te loggen in het patiëntenportaal. U hebt hier (binnenkort) DigiD voor nodig. Klik op de knop hieronder om in te loggen.

Herhaalmedicatie

U kunt via deze website uw eigen chronische actieve medicatie herhalen.

Als u langere tijd één of meerdere medicijnen gebruikt, heeft de apotheek speciaal voor u een gratis service om dit te herhalen. Vraag er naar bij uw eigen apotheker.

Login in het portaal van uw Huisarts

Om uw dossier te bekijken dient u in te loggen in het patiëntenportaal. U hebt hier DigiD voor nodig. Klik op de knop hieronder om in te loggen.

 

Dossier inzage

Uw huisarts zet alle informatie over uw gezondheid in de computer. Dat heet een medisch dossier. De huisarts zet er bijvoorbeeld in welke ziektes u heeft, welke onderzoeken en behandelingen u heeft gehad en welke medicijnen u gebruikt. Zo staan uw medische gegevens allemaal bij elkaar.

Gegevensuitwisseling

Hoe werkt het Landelijk Schakelpunt?

De (huis)arts en de apotheek kunnen hun computer aansluiten op het Landelijk Schakelpunt (LSP). Via het LSP kunnen ze jouw belangrijkste medische gegevens delen. Een andere zorgverlener kan die medische gegevens bekijken.

Herhaalrecept Bestellen

1
Uw gegevens
2
Gegevens Apotheek
3
Medicijnen
4
Last Page
Voorletters
Achternaam
Geboortedatum
Email *
Telefoonnummer
Apotheek
Laten Bezorgen?
Medicijnen
Opmerkingen
Call Now Button Ga naar de inhoud