Korte Spaarne 31

2011 AJ Haarlem

Bij niet urgente vragen

Stuurt u ons een e-consult

Specifiek zorgaanbod

Specifiek zorgaanbod

In Nederland wordt vanaf het dertigste levensjaar een uitstrijkje geadviseerd, om de vijf jaar. Het laatste uitstrijkje vindt plaats op het zestigste levensjaar.

U krijgt hiervoor een uitnodiging van het bevolkingsonderzoek per post thuis gestuurd. In de brief staat dat u een kit kunt aanvragen waarmee u het onderzoek zelf kunt verrichten. Of u dat wilt, is aan u. Wilt u dit niet of is dit een vervolgonderzoek? Bel dan naar de praktijk voor het maken van een afspraak. De uitslag wordt na 4 weken schriftelijk thuis gestuurd. Vergeet niet de brief mee te nemen naar de afspraak. Hier staan stickers op waardoor het onderzoek vergoed wordt. Het uitstrijkje wordt gedaan door één van de praktijkassistentes.

Lidia Bernabei:
Als oprichtster van MyMediDiet Diëtistenpraktijk ben ik verheugd te melden dat we in 2023 ook te vinden zijn bij huisartsenpraktijk Te Slaa. Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van de menopauze en hormonale schommelingen. Met een achtergrond in cardiovasculaire preventieonderzoek en een afgeronde Premaster Gezondheidspsychologie, kan ik bogen op meer dan 15 jaar ervaring als ondernemer in de welzijnssector. Ik organiseer diverse evenementen gericht op een gecombineerde leefstijl en zet me in voor een holistische benadering van gezondheid en welzijn. Mijn taalvaardigheden omvatten Nederlands, Engels, Italiaans en Spaans, waardoor ik ook graag werk met anderstaligen. Als voorstander van een actieve levensstijl, vind ik vreugde in yoga, hardlopen, duiken en dansen. Buiten mijn werk geniet ik het meest van quality time met familie en vrienden.
 
 
Lisanne van Sörnsen de Koste:       
Vertrouw op professionele begeleiding voor diverse gezondheidsvragen zoals hormonale disbalans, spijsverteringsproblemen, gewichtsbeheersing, schildklierproblemen en cardiovasculaire aandoeningen. Mijn consulten zijn gebaseerd op persoonlijk advies en een holistische benadering. Ik focus niet alleen op voeding; ik betrek andere relevante aspecten bij mijn begeleiding. Ik streef naar transparante communicatie met patiënten en collega-zorgverleners om de juiste stappen te zetten. In mijn vrije tijd geniet ik van pilates en wandelingen met mijn hond. Samen eten en koken met fijn gezelschap vervult mij altijd met blijdschap.
 
 
 
MyMediDiet is op vrijdagen bij ons te vinden in de praktijk. De verwijzingen worden gemaakt na op het spreekuur bij de huisarts te zijn geweest. Nadat de verwijzing gemaakt is, neemt Lidia of Lisanne contact met u op om de afspraak bij hen in te plannen.

De huisartsen hebben veel ervaring met kleine chirurgische verrichtingen. Hieronder wordt onder andere verstaan de chirurgische behandeling van hechtwonden en abcessen, ingegroeide teennagels, de verwijdering van talgkliercystes en de chirurgische behandeling van verhevenheden of moedervlekken. Ook voor het plaatsen van het spiraal of een hormoonstaafje onder de huid kunt u bij ons terecht. De plaatsing volgt na een consult om te bespreken welk middel het meest geschikt is. Tevens zullen we dan de procedure bespreken.

 

We bieden in onze praktijk psychologische zorg aan. U maakt dan eerst een afspraak bij één van de huisartsen op het spreekuur en zij kunnen u dan verwijzen. Voor het intakegesprek is een uur ingepland. Voor eventuele vervolgafspraken is 40 minuten gerekend. Als de psychologe ondervindt dat u elders langdurige of betere zorg kunt krijgen, dan zal zij, in samenspraak met u, u doorverwijzen.

Eenmaal per week bieden wij de cursus Mindfullness aan. Deze is woensdagen van 12.00 uur tot 13.00 uur. Het is fijn om je hier van tevoren voor op te geven zodat de groepen niet al te groot worden. Deze cursus wordt gegeven door onze psychologe Christel Deen.

AD(H)D klachten komen vaak voor. Het belemmert mensen in hun dagelijkse activiteiten, heeft invloed op hun relaties en gevoel van eigenwaarde. We bieden nu  een cursus aan voor onze patiënten met AD(H)D. 

Voor wie? 

Voor patiënten met de diagnose ADHD, in het verleden gesteld, kortgeleden gesteld of waarin de huisarts of POH-GGZ een sterk vermoeden heeft van deze diagnose. 

Wat gaan we doen? 

In de cursus staan we stil bij wat AD(H)D inhoudt en wat de kenmerken zijn. We doen dit om meer kennis te krijgen over AD(H)D en begrip te ontwikkelen voor jezelf. We nemen tijd voor de thema’s; plannen en organiseren, concentratie en uitstelgedrag en oefenen daar mee.  

In vijf bijeenkomsten maken we een start met gedragsverandering en zelfcompassie. Een 6de bijeenkomst vindt later plaats als evaluatie. Voorafgaand aan de cursus heb je een intakegesprek met de POH GGZ om persoonlijke doelen te stellen. 

Het delen van ervaringen in de groep geeft inzicht, herkenning en maakt dat we met elkaar naar oplossingen kunnen kijken. Vaak is het besef dat je niet de enige bent, al een verademing.  

Wij bieden in onze praktijk psychologische zorg aan, speciaal voor jeugd tot 23 jaar. De psychologe is sinds juni 2018 verbonden aan de praktijk als praktijkondersteuner jeugd. Voor vragen over opvoeding en ontwikkeling van kinderen kunnen ouders bij haar terecht. Ook kunnen jongeren zelf een afspraak bij haar maken.

Gezien de grote gezondheidswinst die te behalen is, vinden wij het belangrijk om u te ondersteunen bij het stoppen met roken. We hebben hiervoor een geprotocolleerd programma volgens de laatste richtlijnen. Onze praktijk is opgenomen in het kwaliteitsregister “stoppen met roken” van de zorgverzekeraar, waardoor de consulten en de eventuele medicatie meestal vergoed worden. Deze (telefonische) spreekuren worden verzorgd door onze praktijkondersteuners.

Wij zijn een PrEP-vriendelijke praktijk. Dit houdt in dat wij het recept voor u kunnen voorschrijven en u hierbij gaan begeleiden. U komt iedere 3 maanden op afspraak bij de praktijkondersteuner Jacinthe voor voorlichting, monitoring, counseling en een recept. Deze huisartsenzorg valt onder de basisverzekering en kost u niets extra’s. Wij verzorgen, in samenwerking met de GGD, de noodzakelijke SOA-testen die u aldaar kunt laten afnemen. Het urineonderzoek vindt plaats in onze praktijk en wij maken het labformulier voor het halfjaarlijkse bloedonderzoek voor de nierfunctie waarmee u naar het laboratorium kunt. Deze laboratoriumkosten belasten uw eigen risico. Een recept voor PrEP-tabletten kost ongeveer 25 euro voor 30 pillen.

De periode rond een levenseinde of bij een terminale ziekte is een ingrijpende tijd voor patiënt en naasten. Als huisarts sta je dicht bij de patiënt. Wij proberen de zorg zo veel mogelijk op ons te nemen zodat mensen in een vertrouwde omgeving, op hun eigen manier, deze periode kunnen doormaken. Wij zien een goede medische begeleiding hierbij als een mooi en belangrijk onderdeel van ons vak. Voor nadere informatie is een gesprek met de huisartsen op het spreekuur altijd mogelijk.

Translate »

Login in het portaal van uw Huisarts

Om online een afspraak te maken dient u in te loggen in het patiëntenportaal. U hebt hier DigiD voor nodig. Klik op de knop hieronder om in te loggen.

Momenteel is het nog niet mogelijk om bij de huisarts een afspraak in te plannen. U kunt wel de door ons gemaakte afspraak bij de praktijkondersteuner, zelf verzetten.

Heb ik wel een afspraak nodig?

Liever telefonisch?

Registreer uzelf bij onze praktijk

1
2
3
4
Last Page
Kunt u ook aangeven waarvoor?
Toestemming LSP Voor informatie zie:
https://www.volgjezorg.nl/toestemming *

Wij nemen nieuwe patiënten aan

Schrijf u in via het formulier

Wij zijn open voor nieuwe inschrijvingen. Vul het formulier volledig in. U ontvangt binnen 72 uur een bevestiging van onze praktijk per mail. 

Heeft u nog verdere vragen? Dan kunt u een telefonische terugbelafspraak maken. 

Neem hiervoor contact op met onze doktersassistente.

Bel voor een afspraak

Login in het portaal van uw Huisarts

Om de uitslag van uw recente (lab-) onderzoek te bekijken dient u in te loggen in het patiëntenportaal. U hebt hier DigiD voor nodig. Klik op de knop hieronder om in te loggen.

Uitslagen onderzoek

Via Mijn Medisch Dossier is het mogelijk om inzage in uw medisch dossier te verkrijgen. Het is mogelijk om inzicht te verkrijgen in onderstaande punten:

– Laboratoriumuitslagen 
– Lichamelijk onderzoek 
– Toegangslogboek 
– Verslaglegging 
– Overgevoeligheden en bijzonderheden
– Mijn documenten 
– Actueel medicatieoverzicht

Login in het portaal van uw Huisarts

Om een e-consult (bij niet spoedeisende klachten) versturen aan uw huisarts dient u in te loggen in het patiëntenportaal.  Klik op de knop hieronder om in te loggen.

 

E-Consult

Bij geen spoedeisende klachten kunt ons een e-consult sturen.  Onze praktijk beantwoord uw vraag dan binnen 48 uur. Bij twijfel belt u altijd.

Login in het portaal van uw Huisarts

Om uw actuele medicatie te bekijken en te herhalen dient u in te loggen in het patiëntenportaal. U hebt hier (binnenkort) DigiD voor nodig. Klik op de knop hieronder om in te loggen.

Herhaalmedicatie

U kunt via deze website uw eigen chronische actieve medicatie herhalen.

Als u langere tijd één of meerdere medicijnen gebruikt, heeft de apotheek speciaal voor u een gratis service om dit te herhalen. Vraag er naar bij uw eigen apotheker.

Login in het portaal van uw Huisarts

Om uw dossier te bekijken dient u in te loggen in het patiëntenportaal. U hebt hier DigiD voor nodig. Klik op de knop hieronder om in te loggen.

 

Dossier inzage

Uw huisarts zet alle informatie over uw gezondheid in de computer. Dat heet een medisch dossier. De huisarts zet er bijvoorbeeld in welke ziektes u heeft, welke onderzoeken en behandelingen u heeft gehad en welke medicijnen u gebruikt. Zo staan uw medische gegevens allemaal bij elkaar.

Gegevensuitwisseling

Hoe werkt het Landelijk Schakelpunt?

De (huis)arts en de apotheek kunnen hun computer aansluiten op het Landelijk Schakelpunt (LSP). Via het LSP kunnen ze jouw belangrijkste medische gegevens delen. Een andere zorgverlener kan die medische gegevens bekijken.

Herhaalrecept Bestellen

1
Uw gegevens
2
Gegevens Apotheek
3
Medicijnen
4
Last Page
Voorletters
Achternaam
Geboortedatum
Email *
Telefoonnummer
Apotheek
Laten Bezorgen?
Medicijnen
Opmerkingen